صفحه فرود یا لندینگ پیج ، صفحهای است که از نظر ظاهری با سایر صفحات وبسایت متفاوت بوده، ویژگیهای خاص خود را دارد و برای یک منظور خاص طراحی شده است. از جمله اهداف طراحی لندینگ پیج میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- افزایش فروش
- افزایش مشتری و بهبود بازخورد
- ایجاد روابط تجاری
- دریافت اطلاعات شخصی از کاربر (مانند شماره تماس، ایمیل و …)
- برندینگ چیست
تاثیر عنوان جذاب در لندینگ پیج
با ورود کاربر به صفحه لندینگ، اولین سوال برای او این است که اینجا کجاست و من چرا باید اینجا باشم؟ اگر همان لحظه بتوانید جواب این سوال را شفاف به او بدهید، برد زیادی کردهاید. اما چطور؟
اولین چیزی که کاربر در صفحه لندینگ شما مشاهده میکند، عنوانی است که برای آن انتخاب کردهاید. پس خیلی مهم است که جذابیت این عنوان به اندازهای باشد که کاربر، تمایل داشته باشد ادامه محتوا را دنبال کند! سعی کنید در عنوان لندینگ، حس اشتیاق یا اضطرار را به کاربر منتقل کنید تا بتوانید او را یک گام بیشتر با خودتان همراه کنید و به سمت هدف اصلی خودتان (مثلا دریافت ایمیل) سوق بدهید.
آخرین اخبار فناوری در ایران را در خبری بخوانید
۳ اشتباه رایج در طراحی لندینگ پیج
-
استفاده از مطالب زیاد و غیرضروری
استفاده از متنهای طولانی، عکسهای زیاد و عناصر اضافی اشتباه است زیرا باعث گیج شدن کاربر میشود و او را از پیام اصلی صفحه فرود، دور میکند. سعی کنید تا جای ممکن، از عناصر کم ولی تاثیرگزار استفاده کنید.
-
واضح نبودن دکمه فراخوان یا Call To Action
دکمه فراخوان یا کال تو اکشن، باید به گونه ای طراحی شود که در عین سادگی، از نظر جایگذاری در صفحه، ابعاد، سایز فونت، رنگ و … متناسب با لندینگ بوده و به گونه ای آن را از بقیه اجزای صفحه جدا کند. کاربر نباید در صفحه به دنبال دکمه CTA بگردد، بلکه باید به آسانی توجهش به آن جلب شده و بر روی آن کلیک کند.
-
استفاده از لینکهای زیاد و غیرضروری
استفاده از لینکهای خارجی متعدد در صفحه فرود، دردسرساز است زیرا پیش از آنکه توجه کاربر به CTA جذب شود، امکان کلیک بر روی یک لینک دیگر، خارج شدن از صفحه و افزایش بانس ریت را دارد. پیشنهاد میکنیم این لینکها را به حداقل ممکن برسانید.
این متن صرفا یک رپرتاژ آگهی می باشد. ما مسئولیتی در قبال محتوای آن نداریم و مسئولیت بر عهده سایتی است که داخل متن رپرتاژ آگهی، لینک آن قرار گرفته است.